Kaverin kanssa -ystäväpalvelu auttaa yksinäisiä

Kaverin kanssa -ystäväpalvelu auttaa yksinäisiä 1 Kaverin kanssa -ystäväpalvelu auttaa yksinäisiä

Tervetuloa Ystäväpalvelun maailmaan

Kotipalvelu Iloita Oy:n  Kaverin kanssa -palvelu tarjoaa turvallisen ja helpon tavan tutustua uusiin ja samanhenkisiin ihmisiin.

Ikäihmisten ystäväpalvelu tarjoaa monia mahdollisuuksia löytää uusia ystäviä. Voit osallistua erilaisiin tapahtumiin, kuten kahvitteluihin tai retkiin. Voit myös harrastaa yhdessä muiden kanssa esimerkiksi kävelylenkkejä, lukupiirejä tai vaikkapa kädentaitoja.

Ystäväpalvelu on myös loistava tapa löytää vertaistukea ja jakaa elämän ilot ja surut yhdessä muiden kanssa. Voitte jakaa kokemuksia ja saada tukea erilaisiin elämäntilanteisiin.

Ystävä on ihmiselle tärkeä monella eri tavalla. Alla on muutamia merkityksiä:

Tukea ja lohtua: Ystävä tarjoaa tukea ja lohtua silloin kun sitä tarvitaan. Hän voi olla läsnä kuuntelemassa, tarjoamassa neuvoja tai vain olemaan hiljaa vieressä.

Seuraa ja hauskuutta: Ystävä voi tarjota seuraa ja hauskuutta arjen keskellä. Yhdessä voi tehdä erilaisia aktiviteetteja, kuten urheilua, elokuvien katsomista tai vaikkapa syömässä käymistä.

Henkistä hyvinvointia: Ystävä voi lisätä henkistä hyvinvointia ja onnellisuutta. Hyvä ystävä voi auttaa kehittymään ja kasvamaan ihmisenä sekä tarjota positiivisia ja kannustavia kokemuksia.

Tärkeä tuki vaikeuksien aikana: Ystävä voi tarjota tärkeän tuen vaikeiden aikojen keskellä, kuten esimerkiksi sairauden, eron tai työttömyyden aikana.

Sosiaalinen tuki: Ystävät voivat tarjota sosiaalista tukea ja auttaa ihmistä tuntemaan itsensä osaksi yhteisöä. Tämä voi vähentää yksinäisyyttä ja lisätä elämänlaatua.

Nämä ovat vain muutamia ystävyyden merkityksistä. Ystävyys voi olla hyvin monimuotoista ja jokaiselle yksilölle se voi merkitä eri asioita. Yhteenvetona voidaan kuitenkin todeta, että ystävä on usein hyvin tärkeä ihmiselle ja voi tarjota paljon erilaisia merkityksiä elämässä.

Kaverin kanssa” on suunniteltu erityisesti ikäihmisille. Liity rohkeasti mukaan ja aloita uusi seikkailu ystävyyden maailmassa!

Liittymällä ystäväpalveluun avaat oven uusille ystävyyssuhteille ja mielenkiintoisille kohtaamisille.

YSTÄVÄPALVELU