PALVELUT SENIOREILLE

SENIORIT 1 SENIORIT

Kotipalvelut senioreille

Seniorit ovat lähellä sydäntämme

Ikäihmisten tarpeet vaihtelevat suuresti. Asiakkaan ja hänen omaisensa osallisuus  palvelutarpeita kartoitettaessa on tärkeää. Tuki ja palvelut vastaavat paremmin ikäihmisen tarpeita, kun hänen ja läheisten toiveita on kuultu.

Kotipalvelu ILOITA Oy tarjoaa monipuolisia tukipalveluja senioreille. Oheisessa listassa on esimerkkejä tilanteista, joihin iäkäs saattaa tarvita apua. Tilaa meiltä ilmainen kartoituskäynti. Se ei sido mihinkään. Tällä käynnillä mietimme yhdessä sinun tai omaisesi palveluntarvetta. Mikäli päädytte palveluun, teemme kirjallisen palvelusuunnitelman ja  -sopimuksen.

Iäkkäiden kokema yksinäisyyden tunne on vakava asia. Lähiomaiset ovat kiireisiä, puolison menetys  – on monia syitä yksinäisyyteen.  Yksinäisyydestä ei kuitenkaan tarvitse, eikä pidäkään kärsiä. Esimerkiksi vapaaehtoispalvelut ja seurakuntien toiminta ovat hyviä vaihtoehtoja torjumaan yksinäisyyttä. Jos nämä vaihtoehdot eivät  tunnu sopivilta, niin meiltä löytyy kiireetöntä aikaa seurusteluun ja yhdessätekemiseen.  ILOITAsta saa hyvän ja turvallisen ystävän, joka tuo iloa ja virkistystä ikääntyvän päivään. 

ILOITAn säännöllinen yhteydenpito  seniorin kanssa vähentää stressiä ja huolta myös omaisilta. Ystäväpalvelun tilaaminen läheiselle on arvokas ja lähimmäisenrakkautta osoittava teko. 

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. 

Pyrimme vastaamaan yhteydenottopyyntöösi viimeistään seuraavan arkipäivän aikana,