PALVELUT LAPSIPERHEILLE

ILOITA kotipalvelu - Lapsiperheet

Kotipalvelut lapsiperheille

Lapsiperhepalvelut helpottamaan perheiden ruuhkavuosia.

Kaikki lapsiperheiden vanhemmat väsyvät ja uupuvat joskus, se on ihan normaalia. Elämä on jatkuvaa kiirettä työn ja perhearjen yhdistämisessä, eikä se aina onnistukaan kivuitta. Lapset sairastavat, harrastavat, lapsia on ulkoilutettava, vauva valvottaa,  kuka vie päiväkotiin ja lääkäriin, kuka ehtisi kauppaan ja ruoan pitäisi olla valmiina tiettyyn aikaan, univelkaa…, arjen paine on hellittämätön. 

Synnytyksenjälkeisen masennuksen esiintyvyys on n. 9 – 16 prosenttia eli hyvin yleistä. Myös isillä on todettu synnytykseen liittyvää masennusoireilua (n. 10 prosenttia). 

Kaikilla perheillä ei ole tukiverkostoa, joka auttaisi tiukan paikan tullen. Me ILOITA:ssa haluamme auttaa perhettäsi jaksamaan, kun vanhemmuus ja arki tuntuvat joskus ylivoimaisilta. Usein konkreettinen perheen kotiin annettu apu ja tuki (lastenhoitoapu, kodinhoitoapu) on koettu vahvimmaksi tukimuodoksi, jonka perheet ovat kokeneet auttaneen haastavissa arjen tilanteissa.

Apua voi tilata myös tavalliseen arkeen jaksamisen tueksi. Jos koet tarvitsevasi tukea, sitä kannattaa aina pyytää.

Soita ja pyydä ilmaiselle kartoituskäynnille. Käynti ei ole sitova.

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia

Pyydä yhteydenottoa

Lastenhoito

LAPSIPERHEET 1 LAPSIPERHEET

Lastenhoidon tarve saattaa joskus yllättää eikä oma tukiverkostokaan pysty aina auttamaan asiassa. Käänny silloin ILOITAn puoleen. 

Tukea perheen arkeen

Tukea_perheen_arkeen

Perheen ruuhkavuodet voivat joskus olla hyvinkin hektisiä, eikä arki aina ole sitä ruusuilla tanssimista. Silloin voi tuntua siltä, että apu olisi tarpeen. Olemme sinua varten. Soita ja keskustellaan miten voimme olla avuksi.

Tukea vanhemmuuteen

Tukea_vanhemmuuteen

Lapsen kasvaessa vanhemmuus voi joskus olla raskasta ja välillä voi tuntua siltä, että omat voimavarat eivät riitä. Silloin on hyvä saada tukea. ILOITA on tukenasi kun sitä tarvitset. 

Tukea raskaana olevalle

Tukea raskauden aikana

Raskausaika tuo mukanaan monia muutoksia niin kehossa kuin mielialassa. Fyysiset ja psyykkiset muutokset voivat vaikuttaa arjessa jaksamiseen hyvinkin voimakkaasti. Mielessä voi liikkua monenlaisia kysymyksiä ja niistä olisi hyvä voida keskustella. ILOITA auttaa sinua jaksamaan raskausaikana. Niin kotitöissä kuin henkisesti. 

Tukea synnytykseen

Synnytys_Sairaala_Pelko

Ei ole tavatonta nykypäivänä, että nainen synnyttää lapsen yksin. Synnytys on kuitenkin tilanne, joka voi herättää monessa erilaisia tuntemuksia. Pelkoa, jännitystä… Silloin on hyvä kun mukana on tukihenkilö, joka tietää mitä synnytys on ja millaisia ajatuksia se voi herättää. ILOITA osaa auttaa. Älä pelkää ottaa yhteyttä.

Tukea vauvan hoitoon

Tukea vauvan hoitoon liittyvissä asioissa

Tukea vauvan hoitoon voit tarvita vaikka silloin, kun vauva ei nuku kunnolla ja vanhempana tarvitset itse unta. Uuden perheen haasteet ovat moninaiset. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun tarpeistasi.