YSTÄVÄPALVELU

Ystäväpalvelu

Ystäväpalvelu  on uusi, luotettava ja tavoitteellinen palvelu Iloitassa.  Tarkoituksemme on edistää ikäihmisten elämänlaatua vähentämällä yksinäisyyttä sekä pitää seniorin kuntoa yllä yhdessä liikkumalla. 

Jokainen meistä ihmisistä tarvitsee toista ihmistä ja kosketusta.  Säännöllisesti tavattava Ystävämme tuo rytmiä päivään  ja yhdessätekeminen luo virkeyttä ja vähentää apaattisuutta.

Sinä, jonka lähiomainen kärsii yksinäisyydestä, etkä ehdi riittävästi käymään läheisesi luona; ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja mietitään omaisellesi sopiva Ystävä.

Olemme kuntien sosiaalitoimen hyväksymä palveluntuottaja Espoossa,  Kauniaisissa, Lohjalla, Vihdissä ja Karkkilassa. Näissä kunnissa voimme myöntää arvonlisäverotonta palvelua ikäihmisille.  Palvelumme on myös kotitalousvähennyskelpoinen (kotitalousvähennys vuonna 2023 60 %).  Nyt, jos koskaan kannattaa hyödyntää 60 %:n kotitalousvähennys.

Hinnat: Alv 0:   38 €/h,  kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h /  Alv 24:   47,12 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen  18,85 €/h